Zanima me, če kdo pozna slo. skupino Aperion.
Igrajo keltrock z violino, flavto in violončelom. To sicer piše tut na spletni strani, ampak je še v obdelavi.
Uglavnem, včeraj smo bli na nekem partyju v Emonski kleti in so tut oni tam igral. Moram rečt, da so me čist frapiral. Glede na to, da pa se na
spletni strani ne da izvedet nič posebnega, me zanima, če kdo ve za to skupino, ima kakšne njihove komade, ali ve kje se jih da dobit.
Fala!
(To sporočilo je spremenil/a rinchyka dne
3.3.2005)
-------------------------------------------------- Šli smo v gozd in nabrali dokaj gob.
Js mam cd, sam se trenutno ne morm spomnat kje sm ga nazadne vidla.
Poznam drgač bivšo violinistko pa kitarista/pevca, flavtistko pa pevko pa tk na videz. Ko so že lih iz Žalca pa pol jih je včas na našo gimnazijo
hodl.
Muzka mi je pa tk... Še kr, čeprav niti ne moj stil.
Prvotno poslal/a struna
Sem celist v Aperionu in sem res vesel,da ti je nasa glasba vsec.Posnetkov od te zasedbe se ni,ampak takoj ko bojo,jih pa lahko dobis
Od prejšnje zasedbe pa so, a ne de?
Lp,
Nina
-------------------------------------------------- "Preden greš ostani še malo..."
Ja,od prejsnje pa so.Ampak se trudimo,da bojo kmalu tudi od te.Sta samo dva clana ostala od stare zasedbe in mislim,da je boljse,ce se kmalu pojavijo
novi posnetki.
Pozdrav,
sem kitarist iz Aperion. Trenutno svežih posnetkov naše zasedbe ni, obstajajo stari leto in pol, sam to je tak tak, ni kaj preveč uporabno.
Če kdorkoli želi prejemati obvestila o naših koncertih in na splohšno o vsem, kar se pri nas dogaja, lahko to prejema preko SMS sporočil alipreko
e-maila.
Če kdo to želi, naj sporoči svoj mail ali telefonsko številko na e-mail: info@aperion.orgin bo obveščan o vseh naših dogajanjih. Lahko ste
anonimni in tudi jamčimo, da vaših podatkov ne bomo zlorabljali v druge namene, kot izključno za našo promocijo.
Brez skrbi.Tudi mi upamo,da bojo cimprej novi posnetki,ker si jih tudi mi ZELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO zelimo.Zato pa za vse
nase fane
To je u bistvu teorija APEIRON, ki jo je naredil filozof Anaksimander pred pribložno 2600 leti.
Apeiron je po teoriji Anaksimandra temeljna substanca, iz katere se je razvila vsa materija okoli nas z nami vred. Se pravi vesolje in vse ostalo.